Skip Navigation Links

İMEAK'tan Arsuz Kaymakamı ile Emniyet Müdürüne ziyaret…

İMEAK'tan Arsuz Kaymakamı ile Emniyet Müdürüne ziyaret…

İMEAK'tan Arsuz Kaymakamı ile Emniyet Müdürüne ziyaret…

Arsuz   A+a-

 İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ile İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
 
 
İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Demirkent, Özhan Akgünlü, Meclis Üyesi Bekir Şengül ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin’i Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar makamında konuk etti.
 
 
 
Ziyarette İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim tarafından Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar’a Arsuz turizmi, Madeni yat limanı, İskenderun Körfezinde deniz florasını genişletmek için projelendirilen yapay resifler ve gelecekte yapılması düşünülen projeler paylaşıldı.
 
 
 
Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar da, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek Arsuz’da İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetiminin proje ve çalışmaların ilçeye önemli katkı sunacağına inandığını ifade etti.
 
 
 
Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ü de ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennilerini ileten İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, İMEAK DTO İskenderun Şubesi olarak yetki alanlarındaki İskenderun Körfezinde tüm kamu ve kurumlarla koordineli çalıştıklarını, deniz turizmi ve deniz ticaretinin arttırılması için her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade ettiler.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet