Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tüm Dualar Selvi Anne İçin Okundu…

Nevzat Güneş’in annesi Selvi Güneş için Gaziantep Akşemseddin Sosyal Tesisleri’nde Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

 Tüm Dualar Selvi Anne İçin Okundu…Web
TV

Gündem   A+a-

 Geçtiğimiz günlerde vefat eden İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in annesi Selvi Güneş için Gaziantep Akşemseddin Sosyal Tesisleri’nde Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu.
Güneş ailesinin yakınları, Gaziantep, Hatay ve çeşitli illerden protokol üyeleri, işdünyasından önemli isimler, Emniyet teşkilatından önemli isimler, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal ve beraberindeki heyet, Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr Emin Turhan, Öztrans Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dönmez ve İskenderun basınından Söz Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar ile Botaş Dörtyol Başmühendisi İbrahim Yusuf Irmak’ın da katıldığı mevlid töreninde misafirlerini karşılayan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutulmasının ardından tüm dualar Selvi Güneş’in ruhuna hediye edildi ve ardından tüm misafirlere yemek ikramında bulunuldu.
8. Gün Haber Web Tv olarak Selvi Güneş’e Allah’tan rahmet, Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş’in şahsında ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tüm Dualar Selvi Anne İçin Okundu… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar