Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ERME ANAOKULU AÇILDI

Özel Erme Anaokulu “Geleceğiniz Kayda Değer” sloganı ile 20 Eylül tarihi itibari ile eğitim – öğretime başladı.

 ERME ANAOKULU AÇILDI

Eğitim   A+a-

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğü’nden çalışma izinlerini alan Özel Erme Anaokulu, her çocuğun bireysel farklılıklarını dikkate alarak, 10 kişilik dizayn edilen sınıflarında öğrencilerini ağırlamaya hazır.
Uzun yıllardır birçok özel okulda psikolog olarak görev yapan Psikolog Meryem Tümkaya Özçelik’in kuruculuğunda eğitim öğretime başlayan Özel Erme Anaokulu tüm hazırlıklarını tamamlayarak, 03-06 yaş aralığında ki öğrencilerin kayıtlarını almaya başladı.
Arsuz ilçe sınırlarında bulunan ancak bölgeye hizmet vermeye başlayan Özel Erme Anaokulu, çocukların gelişimi, onların bugünü ile alakalı duyulacak kaygılarını bir psikoloğa danışabilecekleri, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’nın temel eğitim-öğretim hizmetlerini alacakları ve aile içi iletişimlerine katkı sağlayacakları ayrıcalıklı bir anaokulu olmayı hedeflemektedir.
 
“Önemli Olan Olgu Çocuk Yetiştirmek Değil, Vicdanlı Çocuklar Yetiştirmek”
 
Okul hakkında bilgiler veren Özel Erme Anaokulu Kurucusu Psikolog Meryem Tümkaya Özçelik, “Okulumuzun gelişim modeli “Çocuğum hem öğrendi hem de mutlu oldu anlayışı üzerine kurulmuştur. Tüm öğrencilerimizin görsel, duyusal, bilişsel ve ince motor becerilerine geribildirim veriyoruz. Bizler çocuklarımızın istedikleri gibi öğrenmelerini önemsiyoruz. Unutmamak lazım ki doğru rehber doğru hedefe ulaştırır. Eğitim öğretim sürecimizde oyunun gücünü ön planda tutuyor, çocuklarımızın en ciddi uğraşlarını önemsiyor, tüm gelişim süreçlerini oyunla destekliyoruz. Yabancı dili profesyonel bir anlayış ile alanında uzman kurumlarla protokollerimizi yaparak vermeyi planlıyoruz. Çocuklarımızın ritimsel ve işitsel algı becerilerinin gelişimine uzman isimler sayesinde katkılar sunuyor, çocuğunuzun yeteneğini keşfediyor, bundan velilerimizin de haberdar olmalarını sağlıyoruz. Günümüz koşullarında önemli olan olgunun çocuk yetiştirmekten ziyade “vicdanlı çocuk” yetiştirmek olduğu düşüncesi ile kapılarımızı araladık. Yaratıcılığını geliştiren, kendini ifade etmekte zorlanmayan, iletişim becerilerini güçlü kılan, problem çözme yeteneğini geliştiren ve empati duygusunu kazanan çocuklar yetiştirme gayretimiz en önemli misyonumuzdur.” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar