Skip Navigation Links

Hassa Öğretmenevi Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Hassa İlçesine öğretmenevinin kazandığı parayla ,modern bir öğretmenevi kazandırıldı.

Hassa Öğretmenevi Açılışı Yoğun Katılımla GerçekleştirildiWeb
TV

Eğitim   A+a-

Afrin Zeytindalı Operasyona katılan birlikler için yapılan yemek ihalesini alan ve askeri birliklere yemek yapan Hassa Öğretmenevi personeli kazandığı parayı hizmete dönüştürdü.
Milli Emlak Şefliğini tarafından arsa tahsis edilerek yapılan yeni öğretmenevi, Hassa İlçesinin eğitim camiasının yüzünü güldürdü.
Bölgeye hitap edecek olan 43 otel odalı, yüz kişilik restaurant ve üç bin yemek kapasiteli mutfaktan oluşan 4 katlı modern öğretmenevinin açılışına ;
Hatay Valisi Rahmi Doğan,Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İZCİ, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hatay Ak Parti İl Başkanı Adem YEŞİLDAL, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin YAYMAN,Ak Parti Milletvekili Hüseyin ŞANVERDİ, Antakya Belediye Başkanı İzzettin YILMAZ, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş,Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, ,Eğitim camiası, muhtarlar ve siyasiler katıldı.
Açılış konuşması yapan Öğretmenevi Müdürü Battal Arık emeği geçenlere teşekkür etti.Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ise yaptığı konuşmalarda öğretmenevi yapımında hizmet ve yardımları dokunanlara ve öğretmenevi personellerine şükranlarını iletti.
Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin YAYMAN,
“Marfet iltifata tabidir”diyerek başladığı konuşmalarında,
Hassa halkının Zeytindalı Operasyonunda askerlere yaptığı yardımlardan söz ederek ,Hassa halkının vatanseverlik duygusuna vurgu yaptı. Hatay’ın Çılgın Projesi hassa Tünelinin artın sonuna gelindiğini belirterek, Cumhurbaşkanın tünelle ilgili çıkaracağı kararnameyi beklediklerini ifade etti.
Milletvekili Yayman ,Konuşmalarının devamında Hassa’ya yapılmakta olan Hassa Devlet Hastanesinin en kısa zamanda bitirileceğini belirterek,Hassa’ya yeni bir Hükümet Konağını kazandıracaklarını dile getirdi.
Hatay valisi Rahmi Doğan’da Hassa Öğretmenevinin yapılış hikayesini anlatarak başladığı konuşmalarında;
Hassa Tünelinin önemini dile getirerek, Hükümek konağı konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Koşuşmaların ardından katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edilerek, toplu olarak öğretmenevi açılış kurdelesi kesildi. Daha sonda yapımı devam eden hassa Devlet Hastanesi inşaatı gezilerek,çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alındı. Şehit cenazesi evine taziye ziyaretinde bulunuldu.
 
Hassa Öğretmenevi Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet