Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Antakya Mobilyacılığı Yerinde İncelendi

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi Kapsamında Kurulan Ortak Üretim Merkezi ve Doğu Akdeniz ABİGEM Ziyaret Edildi.

  Antakya Mobilyacılığı Yerinde İncelendi

Ekonomi   A+a-

ATSO ve HESOB Himayesinde Bulunan Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi Kapsamında Kurulan Ortak Üretim Merkezi ve Doğu Akdeniz ABİGEM Ziyaret Edildi.
 
ATSO ve HESOB himayesinde bulunan Antakya Mobilyacılığının geliştirilmesi projesi kapsamında kurulan ortak üretim merkezi ve Doğu Akdeniz ABİGEM ziyaret edildi.
ANMOGEP Ortak Üretim Merkezi ile Doğu Akdeniz ABİGEM’i ziyaret eden İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tolga Depçi, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Selçuk Mıstıkoğlu, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, burada ANMOGEP ve ABİGEM Genel Müdürü Samet Fırat Soydemir’den teknik bilgiler aldılar.
ANMOGEP ve ABİGEM Genel Müdürü Samet Fırat Soydemir, ANMOGEP Ortak üretim merkezinde oyma sanatı ve ahşap mobilya üzerine üretilen ürünler hakkında bilgiler verdi.
ANMOGEP ve ABİGEM Genel Müdürü Samet Fırat Soydemir, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tolga Depçi,Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Selçuk Mıstıkoğlu, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, sunumun ardından ANMOGEP Ortak üretim merkezinde oyma sanatı ve ahşap mobilya üzerine üretilen ürünleri yerinde inceleme fırsatı buldular.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar