Skip Navigation Links

1. YEREL MEDYA KURULTAYI DİDİM’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kurultaya Türkiye’nin tüm illerinden yerel medya çalışanları davet edildi.

1. YEREL MEDYA KURULTAYI DİDİM’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Medya   A+a-

 Türk Metal Sendikası öncülüğünde ve Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın desteğiyle gerçekleştirilen kurultaya Türkiye’nin tüm illerinden yerel medya çalışanları davet edildi.
 
1.Yerel Medya Kurultay, Büyük Anadolu Didim Resort’ta başladı. Türkiye’in birçok ilinden katılan ve yaklaşık 90’ın üzerinde yerel gazetecinin katıldığı kurultayında yerel gazetecilerin temel problemleri ve Türkiye’de medya ve sendikalar üzerine toplantı gerçekleştirildi.
 
Kurultayın açılış konuşmasını Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak yaptı. Kavlak, “Yerel basının gücünün ve etkisinin farkındayız. Özellikle iki yıl önce imzaladığımız MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecinde Bursa yerel basınıyla kurduğumuz Yakın ilişki sayesinde O bölgedeki 60 bine yakın üyemize Çok daha kolay ulaştık” dedi.
 
Türk Metal Sendikası 1 Nolu İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan, Türk Metal sendikası öncülüğünde ve Türkiye Gazeteciler sendikasının desteğiyle gerçekleştirilen kurultayın yerel medyaya ciddi katkı sunacağını düşündüğünü dile getirdi. Haber ekibimize Açıklamada bulunan Türk Metal Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan da, “Türk Metal Sendikası tarafından düzenlenin bu kurultaya bölgemizden yerel medyadan arkadaşlarımızın yanı sıra bizlerde katılım sağladık. İnanıyorum ki bu kurultayda hem yerel medyamızın sorunlarını tartışacağız hem de kendimizi anlatacağız” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet