Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Emre Topoğlu’ndan İGM’ye Ziyaret

Hatay'a gelen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu bu sebeple bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü  Dr.Emre Topoğlu’ndan İGM’ye Ziyaret

Gündem   A+a-

 Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu, Gençlik Hizmetleri Sosyal- Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Cemal Sofuoğlu, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz İskenderun Gençlik Merkezine ziyarette bulundu.
 
Hatay Arsuz Gençlik Kampında düzenlenen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvasına destek olmak için Hatay'a gelen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu bu sebeple bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerden birini de İskenderun Gençlik Merkezine yapan Topoğlu Gençlik Merkezi gönüllüleriyle buluştu. Ziyarette kendisine Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu, Gençlik Hizmetleri Sosyal- Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Cemal Sofuoğlu, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ve Antakya Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Cunedioğlu eşlik etti.
 
İskenderun Gençlik Merkezini gezerek gönüllerle sohbet eden Genel Müdür Dr. Emre Topoğlu onların istek ve taleplerini de dinledi. Gençlik Merkezi gönüllü ve personelleriyle sohbet eden Topoğlu ziyaretinin ardından İskenderun’dan ayrıldı.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin;
 
“Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Emre Topoğlu’nun ve beraberinde Genel Müdür Yardımcımız M. Tayyip Kahyaoğlu, GençlikHizmetleri Sosyal- Kültürel Faaliyetler Daire Başkanımız Cemal Sofuoğlu, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’ün ziyareti bizler ve gönüllü gençlerimiz için çok kıymetliydi. Kendilerinin desteğini her zaman yanımızda hissediyor ve bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerin Bakanlığının gençlerle iç içe bir kez daha anlattılar bu anlamda bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar