Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özçelik İş’ten MMK’ya Çıkarma …

Hem Sahada Hem de Masada Güçlüyüz…

Özçelik İş’ten MMK’ya Çıkarma …

Ekonomi   A+a-

 Özçelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, Başkan Mehmet Güngör önderliğinde yönetim kuruluyla Dörtyol’da faaliyet gösteren MMK Metalurji’ye çıkarma yaptı.
MMK Metalurji’de çalışanlarla biraraya gelen Başkan Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri ve İşyeri temsilcileri geçtiğimiz haftalarda faaliyete giren sıcak gurup ünitelerinde çalışanlarla biraraya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
Türkiye’nin sayılı çelik üreticilerinden MMK Metalurji’nin bölgeye ve Türkiye’ye sağladığı katmadeğerin, emekçilerin alınteri ve fedakarlıkları sonucu en üst seviyeye ulaştığını görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Mehmet Güngör, yıllar sonra sıcak gurup ünitelerinin devreye alınmasıyla istihdam, üretim ve ihracatta büyük başarılar elde eden yönetimi tebrik ettiler.
İşçilerle sorunlar ve çözüm önerileri üzerine sohbetler yapan Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu, toplu iş sözleşme görüşmelerinin olumlu geçtiğini sorunların masada çözülmesi için gayret sarfettiklerini belirtti.
Güngör, emek ve alınterinin kutsal olduğunu belirterek iş sağlığı ve güvenliği konusunda oldukça dikkatli olunmasını gerektiğini vurguladı.
Özellikle yeni işbaşı yapan işçi arkadaşların Şube başkanı ve yöneticileriyle tanışmaktan mutlu oldukları gözlenirken, sendikalarına güvendiklerini sorunların çözümünde ilk günden itibaren yanlarında olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar