Skip Navigation Links

Onlarca Ülkede Aleksandrette Black Farkı !

Genç Yüreklerden Sağlam ve Geleceği Gören Adımlar…

Onlarca Ülkede Aleksandrette Black Farkı !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 İskenderun’da taş ocağıyla başlayan yatırım serüveninde çok önemli mesafe kaydeden Davut Group, beton, mermer, panel ve uçuş okulu ile başarılarına yeni yatırımları eklemeyi hedefliyor.
Davut Group İnşaat Bölümü Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Alper Davut, Aleksandrette Black ismiyle Dünya’nın kırktan fazla ülkesine ihraç edilen siyah mermerle büyük bir ivme yakalayan Davut İnşaat’ı, Davut Panel, Davut Uçuş Okulu’nu konuştuk.
Onlarca ülkede dalgalanan Davut markası ve katmadeğeri yüksek ürünlerle ülke ekonomisine büyük katkı sunan inovatif ürünleriyle Davut Group, genç girişimcilere örnek olacak, onları yüreklendirecek adımları örnek gösteriliyor.
Kuveyt ve Katar’ın en ihtişamlı binaları başta olmak üzere onlarca ülkede tercih edilen Aleksandrette Black’ten bahsederken fazlasıyla heyecanlanan İnşaat Mühendisi Alper Davut, cesaretle kararlılıkla atılan tüm adımların karşılığını alabilmenin keyfini yaşıyor ve yeni yatırım planından sadece ‘çelik’ sektörüyle ilgili diyerek ayrıntı vermiyor.
Tüm ayrıntılarıyla Davut Group’un sektörel farklılıklarını ve uluslararası başarısını 8. Gün Haber Web Tv sahibi Gökhan Gökpınar’a anlatan İnşaat Mühendisi Alper Davut, Davut Beton’u kurana kadar inşaat sektörünün beton siparişlerinin birkaç sonraya sarkabildiğini belirtirken, şimdi ise birkaç gün gibi kısa bir sürede taleplere cevap verebildiklerini söylüyor.
Başarılı Genç İşinsanı Alper Davut’un, panel ve uçuş okulu yatırımlarını yöneten kardeşi Maden Mühendisi Sarper Davut’la birlikte yatırımları getirdikleri noktayı tüm ayrıntılarıyla samimi bir şekilde anlattığı röportajı izlemeniz dileklerimizle…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onlarca Ülkede Aleksandrette Black Farkı ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet