Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şafak Operasyonu Zanlıları Adliyede

Hatay’ın üç ilçesi ile Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Sonbahar Temizliği’ op

Gündem   A+a-

Şafak Operasyonu Zanlıları Adliyede

Hatay’ın üç ilçesi ile Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Sonbahar Temizliği’ operasyonunda gözaltına alınan 23 şüpheli Adliyeye sevk edildi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde İskenderun, Hassa ve Kırıkhan ilçeleri ile Gaziantep'te toplam 16 farklı adrese dün eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmişti.

Şüphelilerin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda 11 kilo 120 gram kubar esrar maddesi, 4 bin 948 uyuşturucu niteliğinde Captagon hap, 20 ecstasy hap, 7 kök Hint keneviri bitkisinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 23 kişinin Emniyette gerekli yasal işlemleri tamamlandı.

İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğü’nden geniş güvenlik önlemleri altında adliye’ye sevki yapılan şüpheliler ile birlikte ev ve işyerlerinde ele geçirilen uyuşturucu maddelerle delillerle savcılık sorgulamalarına başlandı.

İskenderun, Hassa, Kırıkhan ve Gaziantep’te eş zamanlı yapılan “Sonbahar Temizliği” Operasyonunun Adliyede adalet huzuruna çıkartılan şüphelilerinin tek tek sorgulamaları ve yargılanmalarının gün boyu sürmesi bekleniyor.

Öte yandan yapılan açıklamaya göre, 2012 yılı içerisinde İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, ilçe Emniyet müdürlüğü ve Hatay KOM Şube müdürlüğü görevlilerince Torbacı olarak tabir edilen sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yıl içerisinde yapılan 14 farklı yakalamalarla 8 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği de kaydedildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş