Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DENİZCİLER’DE ÇOK AMAÇLI SALONUN TEMELİ ATILDI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların kullanabilecekleri birçok tesisi hayata geçiriyor.

DENİZCİLER’DE ÇOK AMAÇLI SALONUN TEMELİ ATILDI

Gündem   A+a-

 
Yaptıkları projeleri hayata geçirmek için büyük emek sarfeden Başkan Fatih Tosyalı, Denizciler Mahallesi’nde yapılacak olan Çok Amaçlı Salonun temelini Denizciler Muhtarı Ali Rıza Kekeç ve mahalle sakinleri ile birlikte attı.
 
Haber ekibimize yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi olarak vatandaşlarımızın eksikliğini hissettiği ve en kolay hizmet alacağı tüm tesisleri yıl sonuna kadar hayata geçiriyoruz. Denizciler’de yaptığımız bu çok amaçlı kompleksimizde, taziye evi, düğün salonu, hali saha, kapalı spor salonu ve muhtarlık gibi alanlarımız oluyor. Çok kısa sürede bu hizmetleri halkımızın kullanımımıza açacağız” dedi.
 
BİSİKLET YOLU PROJESİNİN YER TESLİMİ YAPILDI
Başkan Fatih Tosyalı, temel atma töreninin ardından yine Denizciler’de yapımı devam eden kapalı spor salonu projesini inceledi.
Başkan Fatih Tosyalı, Bisiklet Yolu’nun da yapımına başlayacaklarını anımsatarak, 5 ay gibi kısa sürede bitireceklerini vurguladı.
Başkan Fatih Tosyalı, “Çalışmalarına başlanacak olan Bisiklet Yolu Projesi sayesinde İskenderunumuz yeni ulaşım ağına kavuşacak. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar