Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP, Kadim Türk Devletini Kuran ve Koruyan Tek Mecradır!

CHP’nin kuruluşunun 98. Yıldönümü nedeniyle CHP İskenderun İlçe Başkanlığı tarafından tüm partilileri bir araya getirecek yemek düzenlendi.

CHP, Kadim Türk Devletini Kuran ve Koruyan Tek Mecradır!

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı tarafından tüm partilileri bir araya getirecek yemek düzenledi.
 
Etkinliğe; CHP’nin Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, geçmiş dönem bakanları Nihat Matkap, Mehmet Dönen, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İlçe teşkilat yönetimi ve partililer katıldı.
 
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu tarafından davet edilen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da geceye katılarak hoşgörü kenti İskenderun’da ‘kardeşlik’ vurgusu yaptı. Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Covid 19 nedeniyle hayatlarını kaybeden partilileri anarak başladığı konuşmasında, ülkenin başına çöken karabulutları dağıtmak için Cumhuriyet Halk Partisinin devrimci, demokrat, milliyetçi ve ilerici kadrolarına ihtiyacı olduğunun altını çizdi.
 
Mansuroğlu, “Bizler 98. Yılımızda şunu haykırarak söylüyoruz: ‘Sevgili Atatürk’ün bize emanet ettiği iki büyük eseri olan Cumhuriyet Halk Partisini yaşatmak ve iktidara taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu partinin Türkiye’de ele geçirilmeyen tek demokrat kalesinin kalmasını sağlayacağız. Çünkü Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var, sizlere, bize ihtiyacı var” diye konuştu.
HBB Başkanı Lütfü Savaş ise “Küskünlükler bırakılmalı” diyerek destek çağrısında bulundu.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise, “Biliyoruz ki, içinde bulunduğumuz bu zor zaman, 98 yıl öncesinden daha zor değil. Bu kadim devletin temsilcisi, kurucu ve kurtarıcı ülküsünde ilerleyen inancın vekili olarak yüksek sesle bir kez daha söylüyorum ki; CHP kadim Türk devletini kuran ve koruyan tek mecradır. Var olacak ve milletimizi var edecektir. Yaşasın tam bağımsız Türk devleti. Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi. Gece müzik eşliğinde devam etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar