Skip Navigation Links

İskenderun Spor Store'ye Muhteşem Açılış

İskenderunspor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girerken, ürünleri de Enderspor mağazasında satışa sunulmaya başlandı.

İskenderun Spor Store'ye Muhteşem Açılış

Spor   A+a-

 Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın girişimleriyle yeniden heyecan yaşayan İskenderunspor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girerken, ürünleri de Enderspor mağazasında satışa sunulmaya başlandı.
İskenderun'un Atatürk Bulvarı üzerindeki Enderspor çatısı altında oluşturulan İskenderunspor Store, düzenlenen törenle İskenderunspor sevdalılarının hizmetine girdi. Törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat, İskenderun Spor CEO'su Jan Olde Riekerink, Teknik Direktör Ümit Karan, futbolcular ve taraftarlar katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Tosyalı, İskenderunspor’un tarihinde ilk kez böyle bir mağazada ürünlerinin satılmasının önemli olduğunu belirterek, maddi ve manevi anlamda her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi.
Kaymakam Yönden de, otelde gerçekleştirilen imza törenindeki konuşmasını hatırlatarak, Teknik Direktör Ümit Karan’dan şampiyonluk isteğini yineledi.
Kulüp Başkanı Bolat ise, yönetim olarak her türlü çalışmaları yaptıklarını, şimdi sıranın taraftarlarda olduğunu ifade ederken, destek çağrısı yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelası şampiyonluk niyetiyle kesildi. Mağazada ürünleri inceleyen Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Tosyalı, mağaza sahibi Mehmet Ünivar’dan bilgiler aldılar.
Protokol üyeleri, toplu şekilde İskenderunspor ürünleri önünde görüntü verirken, ilk alımı İskenderun Kaymakamı Yönden yaptı. Yönden, bu alışverişi bir öncülük olsun ve kenti ile takımı sevdiğinden dolayı yaptığını vurguladı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet