Skip Navigation Links

‘Psikoloji İskenderun’ Minimal Sergi İle Açıldı

RUHUN DA TONLARI VAR!

‘Psikoloji İskenderun’ Minimal Sergi İle Açıldı

Gündem   A+a-

 Klinik Psikolog Çağla Çapar, Psikoloji İskenderun kliniğini kendi çizimlerinden oluşan sergi ile açtı.
‘Ruhun da tonları vardır’ isimli sergisini Ed Coffe Station’da açan Çağla Çapar, amacının; insanların antidepresana yönelmeden psikoterapi ile doğru bilgilendirilerek iyileştirmeyi hedeflediğini belirtti.
Çizimlerinde gözleme dayalı farklı bakış açılarını yansıtan Çapar, “Herkesin bakış açısı, değer yargıları birbirinden farklıdır. Çizimlerde görmek istediğiniz her şey sizin yaşamınızdan bir hikaye taşıyacaktır. Hepimizin bakış açısı farklı ve sorgulamalarımız da farklı olacaktır. Çözüme odaklanmadan önce sorunu ele alıp bilmek, bizi sonraki sürece hazırlayacaktır. Kliniğimiz bir hayal değil, bir amaç uğruna açılmıştır” dedi.
Psikoterapinin ilaç değil, eşsiz bir deneyim olduğunu ifaden eden Psikolog Çağla Çapar, Psikolojik destek almak ne yazık ki pek çok kişi tarafından hala çekinilmesi gereken bir durum gibi algılanıyor. Fiziksel sağlığımız kadar psikolojik sağlığımız da hayatımızı etkileyen önemli bir faktördür. Çizimlerimde bunu anlatarak, psikoloji destek almanın faydalarına da değindim.” Dedi.
 
Psikolog Çağla Çapar, Ege Üniversitesi psikoloji mezunu olmakla birlikte İzmir’de bu alanda çalışmalar yürütüp eğitimlerini tamamlamıştır. Çocuk ergen ve yetişkin psikoterapileriyle İskenderun’da çalışmalar yürütecek olup, Psikoloji alanında doğru bilgiyi aktarmak ve insanları bilgilendirmeyi amaçlamıştır. Birçok projeye hayat verecek olan Psikoloji İskenderun kliniğinde, aynı zamanda Uzman Psikolog Alican Kırılmış ve Uzman Psikolog Manolya Uymaz’da danışan kabulüne başlamıştır.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet