Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kısa sürede bitireceğiz!

68 Dönüm Üzerinde Kurulacak Site de, Sosyal Donatılar ve 210 İşyeri Olacak

Kısa sürede bitireceğiz!

Ekonomi   A+a-

Kısa sürede bitireceğiz!
Antakya’da faaliyet gösteren Oto Galericileri yaşadıkları sorunlardan kurtaracak proje de ilk adım atıldı. Antakya-İskenderun karayolu üzerinde 210 adet işyerinden oluşan Galericiler Sitesinin tanıtım kokteyli yapıldı.
Tanıtım kokteyline çok sayıda oto galerici esnafı yanı sıra Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, İşadamı Sedat Aslan, Defne Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Semir Öztürk, Serinyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurittin Koyun, bazı Banka Müdürleri, ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu gibi isimlerde katıldı..
Tanıtım kokteyli sırasında kısa bir konuşma yaparak site hakkında bilgi veren Hatay Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Naim Dalyan, Hatay’a bu projeyi kazandıracak olmaktan mutlu olduklarını söyledi ve site inşaatını çok kısa bir süre içinde bitireceklerini söyledi.
Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek ise yaptığı konuşmada Antakya’da iki adet kooperatif olduğunu ve bu kooperatiflerin yaşama geçirilebilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdi.
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ise site inşaatının yapılacağı Parselin konum itibariyle olabileceği en güzel yerde olduğunun altını çizdi ve “Geç kalınmış bir yatırım olsa da esnafa hayırlı olmasını diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş