Skip Navigation Links

Örnek Belediye Başkanı Bedi Palta..

Hatay’ın Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, beldesinde huzur ve refahın tesisi için var gücüyle çalışıyor.

Gündem   A+a-

Örnek Belediye Başkanı Bedi Palta..

Hatay’ın Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, beldesinde huzur ve refahın tesisi için var gücüyle çalışıyor.

Türkiye’de yerel ve genel seçimlerde siyasi parti ayrımı nedeniyle küslük yaşayan milyonlarca aileye inat, beldesinde toplumsal mütabakatı sağladıktan sonra neredeyse oy birliğiyle seçilen Belediye Başkanı Bedi Palta, 10 yıldır Hatay’da örnek gösteriliyor.

Beldenin eski belediye başkanları Nedim Badem ve Sabahattin Satmaz’ın da desteğini alarak 10 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Palta’nın, tüm hizmetlerini ortak akılla, istişare yoluyla gerçekleştirdiği biliniyor.

Beldede siyasi çıkar nedeniyle küslük yaşayan bir tek aile bile olmamasının temel nedeni olarak Bedi Palta’nın lider kimliğinin ötesinde yapıcı olmasının etkili olduğu konuşuluyor.

Yerel seçimlerde ayrı ayrı adayları destekledikleri için küslük yaşayan binlerce kardeş veya akrabanın bulunduğu Türkiye’de, Palta’nın başkanlığını yaptığı belediye meclisinde de oy çokluğuyla bir kez bile karar alınmamış. Belediye meclisinde alınan kararların tamamının oy birliğiyle alınmış olması ise Başkan Palta’nın birleştirici, uzlaştırıcı ve yapıcı oluşunun etkisi büyük.

Toplumsal huzur ve refah için çalışan Bedi Palta’nın beldesinde gerçekleştirdiği hizmetler de beğeni topluyor.

Yakında altyapı çalışmalarına başlayacağı öğrenilen Bedi Palta, tarımla uğraşan halkın büyük bölümünün sorunlarına çözüm getirmiş durumda.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet