Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çağla ile Mert Evliler Kervanına Katıldı

Tufioğlu ile Esen ailelerinin evlatları Çağla ile Mert, muhteşem bir düğün merasimiyle evliler kervanına katıldılar.

Çağla ile Mert Evliler Kervanına Katıldı Web
TV

Arsuz   A+a-

 İskenderun’un tanınmış ve saygın aileleri Tufioğlu ile Esen ailelerinin evlatları Çağla ile Mert, muhteşem bir düğün merasimiyle evliler kervanına katıldılar.
Arsuz Karaağaç Necatibey Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde, Gökpınar Hukuk Bürosu Avukat Haydar Gökpınar’ın asistanı Çağla Esen ile Migros Karaağaç Müdür Yardımcısı Mert Tufioğlu, evliler kervanına katılırken tüm dost, akraba ve sevenleri yalnız bırakmadılar.
Dünürler Berna-Emekli Astsubay Mustafa Esen ile İskenderun Parti Dünyası sahipleri Ebru-Metin Tufioğlu, davetlilerle yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptılar.
Tufioğlu ailesi İskenderun Parti Dünyası’nın sahibi olunca, düğün töreni organizasyonu da oldukça renkli ve hareketli oldu.
Düğün töreninde gelin Çağla Esen’in Gökpınar Hukuk Bürosu’ndan patronu Av Haydar Gökpınar, mesai arkadaşları Av Gamze Gökpınar ile Avukat Reşit Mete Karasar başta olmak üzere, damat Mert Tufioğlu’nun Migros’tan arkadaşları neşeleriyle renk kattılar.
Evlatları Çağla ile Mert’in en mutlu gününde dost ve sevenleriyle gece boyunca eğlenen Esen ve Tufioğlu aileleri, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Çağla ile Mert Evliler Kervanına Katıldı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar