Skip Navigation Links

Vayısoğlu Eğitim İçin Yine Kolları Sıvadı

Engin Vayısoğlu yine eğitim gönüllüsü oldu.

Gündem   A+a-

Vayısoğlu Eğitim İçin Yine Kolları Sıvadı

Engin Vayısoğlu yine eğitim gönüllüsü oldu. İskenderun ve havalisindeki köy, belde ve merkez ilçedeki pek çok okulumuza yaptığı eğitim yardımlarıyla tanınan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, yeni eğitim ve öğretim yılına da eğitim yardımıyla başladı. Dün İskenderun Ticaret Borsası, toplantı salonunda bazı okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve muhtarlarla buluşan Engin Vayısoğlu “Ağırlıklı olarak köy ve belde okullarından oluşan ilköğretimden liseye kadar tüm sınıflarımıza hitap edecek şekilde okullarımıza 45 TL. değerinde kırtasiye kuponu veriyoruz. Bu kuponlar vasıtasıyla ihtiyaç sahibi öğrencimiz 45 TL’lık muhtelif kırtasiye ihtiyacın ücretsiz temin etmiş olacak. Bazı okullarımıza 40 bazılarına 30 diğerlerine ise 20-25 kupun dağıtacağız. Ayrıca 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında eğitim ve öğretim veren devlet okullarına daha başka hangi eğitim yardımı yapılabilir, bunu tespit etmeye çalışacağız. Bu nedenle bugünkü katılımcıları 20 Kasım’da burada toplantıya davet ediyorum” diye konuştu. Genel Sekreter Vayısoğlu yaptığı konuşmanın ardından toplantıya katılan 15 kadar okul temsilcisine kırtasiye kuponlarını dağıttı. Kupun karşılığı alınacak kırtasiyenin Şemsettin Mursaloğlu Lisesi civarında olan Arzu Kırtasiye ’den temin edileceği öğrenildi.

Öte yandan okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve bazı muhtarlar, son yıllardaki muhtelif eğitim yardımları için Engin Vayısoğlu’na teşekkür ettiler ve kendisine şükranlarını ifade ettiler. Okul yöneticileri ve aile birliği üyeleri İskenderun Ticaret Borsası’ndan talep ettiklerinde A’dan Z’ye hemen her eğitim yardımını imkanlar dahilinde aldıklarını, okullarının boya, sıva gibi onarım işlerinde de İskenderun Ticaret Borsası ve Engin Vayısoğlu’nu yanlarında gördüklerini ortak bir dille ifade ettiler.

Engin Vayısoğlu ile okul müdürleri toplantı halindeyken Romanya’dan gelen bir eğitim heyeti Vayısoğlu’nu ziyaret etti. Prof., psikolog, eğitimci ve Romanya Milli Eğitim yetkililerinden oluşan heyetin İskenderun’a okullarda şiddetin önlenmesine yönelik bir dizi sunum için geldikleri öğrenildi. Konuk heyetle ilgilenen ve onlara teker teker hoş geldiniz diyen Vayısoğlu, sivil toplum örgütü olarak eğitim ve öğretime muhtelif yardım projeleriyle katkı sunduklarını konuk heyete açıkladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet