Skip Navigation Links

Emre Asım Özyurt ASM’ye Duygulandıran Açılış…

Emre Asım Özyurt adına İskenderun Gültepe Mahallesi’nde yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi duygulandıran törenle açıldı.

Emre Asım Özyurt ASM’ye Duygulandıran Açılış…Web
TV

Gündem   A+a-

 Müsiad Hatay Şube Başkanı Hayırsever İşinsanı Ali Özyurt’un, geçtiğimiz yıllarda vefat eden evladı Emre Asım Özyurt adına İskenderun Gültepe Mahallesi’nde yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi duygulandıran törenle açıldı.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ile Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr Mustafa Hampolat, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde duygusal anlar yaşandı.
Ali Özyurt ile eşi Bilge Özyurt’un duygulu anlar yaşadıkları, gözyaşlarına hakim olamadıkları açılışta konuşan Hatay Valisi Rahmi Doğan, merhum evladı adına Aile Sağlık Merkezi’ni 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayan Ali Özyurt’a teşekkür etti.
Başkan Tosyalı da Emre Asım Özyurt Aile Sağlık Merkezi’nin yapım aşamasını anlatırken duygulandı ve sözlerini kısa kesti.
Vali Rahmi Doğan, evlatları Emre Asım Özyurt adına Aile Sağlığı Merkezi yaptırarak binlerce insana şifa dağıtılmasına vesile olan Ali Özyurt ve eşi Bilge Özyurt’a plaket verdi.
Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan Emre Asım Özyurt Aile Sağlığı Merkezi’nde verilecek hizmet hakkında bilgiler veren İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, merkezin tam donanımlı olarak hizmet vereceğini Vali Rahmi Doğan ve beraberindeki heyete aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emre Asım Özyurt ASM’ye Duygulandıran Açılış… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet