Skip Navigation Links

İskenderun Gençlik Merkeziyle Yaylalarda Şenlik Var

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğünün yepyeni projesi “Yaylalarda Şenlik Var” sıcak yaz günlerine serin bir eğlence molası veriyor.

İskenderun Gençlik Merkeziyle Yaylalarda Şenlik Var

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile ABA-DER(Abacılı Yörük Türkmen Derneği)’in ortaklaşa düzenlediği yayla şenlikleri, 31 Ağustos – 3 Eylül arasında Çamlık, Bitişik, Demircikdibi, Değirmendere ve Kaledibi olmak üzere toplamda beş yaylada gerçekleşecek. 31 Ağustos 2021 tarihinde İskenderun Bekbele beldesinin Çamlık yaylasında başlayan şenlikler Bitişik, Demircikdibi yaylalarında devam etti. Bölgedeki çocukların yoğun katılımıyla eğlenceli vakitler yaşanan şenliklerde; sanal bağımlılıklardan uzak, halat çekme, matrak, ok atma, kocaayak, dart ve koşu yarışlarıyla hem zihin hem de beden gelişimini destek verici oyunlar oynanarak çocuklara okul öncesi moral olunmaya çalışıldı.
 
ABA-DER temsilcisi Mehmet DURAN, Gençlik Merkezi Müdürlüğünün gerçekleştirdiği etkinliklerden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.
 
İskenderun’un yaz sıcaklarında serin bir eğlence molası herkese çok iyi geldiğini belirten yetkililer, böylesi etkinliklerin daha çok olması ve bölge çocuklarının sanal bağımlılıklardan uzaklaşarak birbirlerine karşı sevgi, saygı, birlik, dayanışma, mücadele ruhunu destekleyecek olduğuna inandıklarını söylediler. Toplumun kilit taşları olan çocuklar için buna benzer etkinliklerin artması için çalışmaların devam ettiğini belirttiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
duran 11 Eylül 2021 Cumartesi
teşekkürler
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet