Skip Navigation Links

Atalar Koleji Gaziantep Yolcusu

Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor.

Spor   A+a-

Atalar Koleji Gaziantep Yolcusu

Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor.

Gaziantep ilinde yapılacak olan turnuvaya Gaziantep Basketbol Klubü (GBK) ev sahipliği yapacak Turnuvaya katılacak olan takımlar arasında G.Antep’in ikinci lig takımlarından Bako, Malatya Konak Beld. Diyarbakır Bağlar Beld. G.Antep seçkin Koleji takımları katılacak bu sene ikinci geleneksel olarak yapılacak olan GBK kupasında Atalar Koleji takımı birincilik için mücadele verecek.

Pazar gününe kadar sürecek olan turnuva Cuma günü akşam saat 18:00 da başlayacak ve her gün, günde çift maç olmak üzere iki maç yapılacak. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Atalar Koleji takım koçu Hamit Duman, “yaz kış demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz altı yılda 81 kupa birçok plaket madalya şilt ve başarı belgeleriyle İskenderun’da ve Hatay da bir ilke ve rekora imza attık. Liseler arası müsabakalarda ard arda kesintisiz 6.şampiyonluğumuz, bölgelerde grup birinciliğimiz ve Türkiye şampiyonası üçüncülüğümüz var bu senede kendimiz ile yarışıyoruz ve 7.şampiyonluk için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizlere neden ikinci lig takımı kurmuyorsunuz diye soruyorlar. Bir ikinci lig takımımızın olmasını bende isterim ama merdivenlerin basamaklarını ağır ağır çıkmak ve çıktığımız yerden inmemek doğru olan ilkemizdir. İkinci lige çıkmamız an meselesidir öncelikle alt yapıları sağlam olan bir takımımız olacak bunun temellerini yavaş yavaş atıyoruz ve bu konuda start almış bulunuyoruz. Bu sene kulüpler arası minik, küçük, yıldız, genç ve okul takımımız ile toplam 5 ayrı kategoride müsabakalara katılıcağız hedefimiz 5’te 5 kupa almak toplamda grup elemeleri Anadolu şampiyonaları ile 15 kupa toplamak hedefindeyiz.Hatay’daki en büyük rakibimiz Antakya Homent’in alt yapısıdır ama biz rakip tanımıyoruz” diye konuştu.

Atalar Koleji Okul Kurucuları Hasan Bahtiyar ve Nuri Üysen ayrıca kulüp yöneticileri olarak eğitimde öncü olan Atalar Koleji Hatay’da bir numara yapacaklarını ve bunun olabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet