Skip Navigation Links

En Güzel Balık Konacık Esinti’sinde Yenir…

Esinti Balık Lokantası, köy evi ortamında deniz kıyısında şirin, samimi ortamı, lezzetli balıkları ve mezeleriyle beğeni topluyor.

En Güzel Balık Konacık Esinti’sinde Yenir… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Konacık Balıkçı Barınağı’na 200 metre mesafede hizmet veren Esinti Balık Lokantası, köy evi ortamında deniz kıyısında şirin, samimi ortamı, lezzetli balıkları ve mezeleriyle beğeni topluyor.
Uzun yıllar Antalya’da turizm sektöründe çalıştıktan sonra köyleri Arsuz Konacık’a dönmeye karar veren Erkan Gök ile eşi Vahide Gül Gök çifti, küçük ve şirin bir balık lokantası işletmeye karar verdiler.
Evde misafir ağırlar gibi müşterilerini sıcak ve samimi ortamda karşılayan Gök çifti, hem mutfakta hem de misafirleri ağırlamada birlikte hareket ediyorlar.
Neşeli ve samimi kişilikleriyle insanları kendi evlerinde hissettiren Erkan Gök ile Vahide Gül Gök çifti, balık ve ızgara çeşitleri ile mezelerde oldukça ustalar.
El emeği göz nuru sağlıklı sac ekmeği, topraktan sofraya sebzelerden hazırlanmış salatalar, mezeler, denizden sofraya balık çeşitleriyle misafirlerinin gönlünü kazanan Konacık Balık Lokantası, eski Türk filmlerindeki sahil kasabalarında geçen hikayelerdeki gibi bir atmosfer sunuyor.
Erkan Gök, fiyat politikalarında da çok dikkatli olduklarını belirterek, her keseye uygun menüyle birlikte porsiyon levrek çupra üç çeşit meze salatada 80 Tl sabit fiyat uygulaması yaptıklarına dikkat çekti.
Doğal ve samimi atmosferi ve lezzetli balık ve ızgara çeşitleri ile mezelerini elleriyle hazırlayan Gök çifti, tüm bölge halkını ve farklı şehirlerden gelen misafirlerini bekliyor.
Konacık Esinti Balık Lokantası 05339453100 - 05349352330
 
 
 
 
Bugün Arsuz Konacık’ta çok güzel bir aileye misafir oldum. Şirin ve samimi bir balık lokantası işletiyorlar.
Arsuz Konacık’ta Balıkçı Barınağı’nı 200 metre geçince Esinti Balık Lokantasını işleten genç çift Erkan Gök ile eşi Gül Gök, üç küçük kızlarıyla birlikte köy evi ortamında, sahil kenarında misafirlerini ağırlıyorlar.
Sofralarına misafir olduğum Konacık Esinti Balık Lokantası sahipleri Erkan Gök ile eşi Gül hanım, Antalya’da yıllarca turizm sektöründe çalıştıktan sonra köylerine dönüp böyle bir iş yapmaya karar vermişler.
Eski Türk filmlerindeki gibi, küçük bir sahil köyünde küçük bir balık lokantası atmosferi… Çok beğendim…
Çok lezzetli, bereketli sofraları ve çok samimi şirin bir balık lokantaları var.
Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın…
Salaş, köy evi ortamı, sahilin dibinde, balıkları, mezeleri çok güzel ve esintisi hiç bitmiyor…
Sofranıza, kesenize, ömrünüze bereket güzel insanlar…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Güzel Balık Konacık Esinti’sinde Yenir…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet