Skip Navigation Links

Altın Rekora, Vatandaş Kuyumcuya Koşuyor..

Çeyrek altına gücü yetmeyene alternatif 1 gramlık altınlar da piyasada yok satıyor..

Ekonomi   A+a-


Çeyrek altına gücü yetmeyene alternatif 1 gramlık altınlar da piyasada yok satıyor..

Altın Rekora, Vatandaş Kuyumcuya Koşuyor..

Altının rekorlara koşması yatırımcısını sevindirdi. Kuyumculara koşan yatırımcı, yastık altındaki parasını en güvenilir yatırım aracı altına yatırıyor.

İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat, eskiden olduğu gibi herkesin altın alıp unutması gerektiğini belirterek, yatırımcısına uzun vadede kazandıran en önemli yatırım aracının altın olduğunu vurgu yaptı.

Hüseyin Fırat şöyle konuştu: “Altın şuanda 1740’ı geçti , beklentimiz ileri ki günlerde 2000 bin olmasıdır. Altında 2000 olduğu zaman tahminen fiyatta 115bin TL sınırına gelecek. Vatandaşlara tavsiyemiz altından korkmasınlar, alsınlar, zaten altın uzun yatırım aracıdır. Atalarımızın daha önce yaptığı gibi altını alıp unutacaklar, bir numaralı yatırım aracıdır. Şuan çeyreğin fiyatı 167 lira, elimizde baskı çelik dediğimiz ürünler var. Onlar da 50-60 TL arasında satılıyor. Bir de 1 gramlık altınlarımız var onlarda 100 TL’den satılıyor. Çeyrek altına böyle 2-3 tane alternatif çıktı onlar da 50 ve 100 TL arasında değişiyor. Vatandaşların bu alternatiflere ilgisi var.”

Altın Rekora, Vatandaş Kuyumcuya Koşuyor.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet