Skip Navigation Links

Proje sahibi sürecin iptalini istedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Geri Kazanımı, Kimyasal Madde Üretimi ve Kimyasal Madde Depolama” projesi ile ilgili ÇED sürecini iptal etti.

Proje sahibi sürecin iptalini istedi!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Arsuz’a bağlı Nardüzü Mahallesi’nde yapılmak istenen ve halkın büyük tepkisiyle karşılaşan Atık Geri Kazanımı, Kimyasal Madde Üretimi ve Kimyasal Madde Depolama” projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi(ÇED) sürecini iptal etti.
Mahallesi sakinlerinin tepkilerini dile getirmek için başlattığı ‘Nardüzü’nde Kimyasal Atık Tesisi İstemiyoruz’ kampanyasının çığ gibi büyüyen etkisinin sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nden duyurulan yazıyla projenin ÇED süreci resmen sonlandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürü Mehrali Ecer imzasıyla yayınlanan duyuruda, “Arsuz Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nün bahse konu projeye olumsuz görüş bildirmesi ve yöre halkı tarafından da projenin istenilmediğinin belirtilmesi nedenleriyle, faaliyet sahibi tarafından projenin ÇED sürecinin iptalinin istenilmesi nedeniyle, söz konusu projeye ilişkin ÇED süreci sonlandırılmıştır” ifadeleri dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
Proje sahibi sürecin iptalini istedi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet