Skip Navigation Links

Genç İşinsanı Anıl Gümüş’ten Yatırımcılara Önemli Tüyo …

Tam Zamanı !

 Genç İşinsanı Anıl Gümüş’ten Yatırımcılara Önemli Tüyo …Web
TV

Ekonomi   A+a-

İskenderun Anıl Kuyumculuk Sahibi Genç İşinsanı Anıl Gümüş, yatırımcıları yakından ilgilendiren çok önemli tüyolar verdi.
Hem yatırım aracı hem de takı olarak şık duran altın modelleri, yatırımcısına pandemi döneminde dahi yüzde 20-25 oranında kazandırdı.
İskenderun Çok Katlı Otopark altında faaliyet gösteren Kuyumculuk sektörünün güven veren ismi Anıl Kuyumculuk Sahibi Anıl Gümüş, ekonomideki gelişmelere dair öngörüsünü paylaştı.
Özellikle pandemi dönemi ve sonrasında yatırımcıların ‘nereye yönelmeli’ sorusunu çok gündeme getirdiğini belirten Genç işinsanı Anıl Gümüş, son günlerde en düşük seviyede olan altının büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Anıl Gümüş açıklamasında, FED ile birlikte Türkiye Merkez Bankası’nın son altı ayda faiz oranlarını sabit tuttuğunu hatırlatarak, önümüzdeki Eylül ayı içerisinde faizlerin az da olsa düşürüleceğini ve altın ile doların yükselişe geçeceği tahminine dikkat çekti.
Altının son günlerde en düşük seviyede olduğuna vurgu yapan Anıl Gümüş, altına yatırım yapan tüm yatırımcıların kazanacağını belirtirken, “yaklaşık altı aydır Merkez Bankası politika faizini sabit tutuyordu. Önümüzdeki Eylül ayında faizlerin düşürüleceğini öngörüyorum. Bu durumda en düşük seviyeyi gören altına yatırım yapmanın tam zamanı. Bugünlerde altına yatırım yapan herkes kazanacak. Biz, halkımızın kazanmasını istiyoruz.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Genç İşinsanı Anıl Gümüş’ten Yatırımcılara Önemli Tüyo … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet