Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Akçalı Belediyesi'nden Pis Kokular Yükseliyor!!!

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Akçalı Beldesi'nde neler oluyor?

Gündem   A+a-



8. Gün Gazetesi ve www.hatayhaberleri.org 8. Gün Haber, Akçalı Belediyesi dosyalarını açıyor!!! 

İSTAŞ Hazır Beton’a ait inşaatla ilgili başlayan haber dosyamız www.hatayhaberleri.org 8. Gün Haber’de farklı konu ve iddialarla gündeme gelecektir.

Habere konu iddialara ilişkin tüm hukuki haklar mevzu Akçalı Belediyesi ve şirketler için geçerlidir. Yayınlanacak haber dosyalarıyla ilgili taraf olan kişi veya kurumlar Türkiye Cumhuriyeti’nin Bağımsız Mahkemeleri’nde haklarını arayabilirler. Akçalı Belediyesi dosyasıyla ilgili herhangi bir iftiraya mahal vermiyor, konunun incelenmesi ve gerçeklerin gün yüzüne çıkması için Türkiye Cumhuriyeti’nin  Bağımsız Cumhuriyet Savcıları’nı göreve davet ediyoruz

 

Akçalı Belediyesi’nden Pis Kokular Yükseliyor!!!

Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Akçalı Beldesi’nde neler oluyor?

Teşvikli turizm alanı ilan edilen Akçalı Beldesi sınırlarında, çevre kirliliğine neden olacağı bilinen sanayi kuruluşu inşaatı ruhsatsız bir şekilde mevzuata da aykırı bir durumda sessiz ama hızla yükseliyor.

Bilindiği üzere sanayi yatırımları sadece ve sadece sanayi alanı ilan edilen bölgelerde kurulabilirken, ticari alanlarda dahi sanayi yatırımlarının yapılması mümkün değilken, İSTAŞ Hazır Beton’a ait olduğu öğrenilen yatırımın ruhsatsız bir şekilde ilerliyor olması ve bu duruma Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu’nun sessiz kalıyor olması kafalarda değişik iddiaların oluşmasına neden oluyor.

Akçalı Beldesi teşvikli turizm alanı dahilinde 5 yıldızlı oteller söz konusuyken, otel yatırımlarının hemen yakınına yapımı süren çevre kirilliği yaratacak İSTAŞ Hazır Beton’a ait sanayi kuruluşu inşaatı ruhsatsız olması hasebiyle, bu işten nemalanan birilerinin olduğu düşüncesi kafalarda soru işaretine neden oluyor?!!!

Çevre kirliliğine de neden olacağı uzmanlar tarafından bildirilen sanayi inşaatına göz yuman Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, neden “duymadım-görmedim-bilmiyorum” diyor?

Haberin detayları çok yakında www.hatayhaberleri.org 8. Gün Haber’de..

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar