Skip Navigation Links

Halkın Bankası’na 100 Milyon Kredi Teşekkürü

Halkın Bankası’na 100 Milyon Kredi Teşekkürü

Halkın Bankası’na 100 Milyon Kredi Teşekkürü Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç ve Kooperatif Müdürü Filiz Akın Kaynak ile yönetim kurulu bugüne kadar esnaflara dağıtılan toplam kredi miktarının 100 milyon TL’ye ulaşması nedeniyle Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şube Müdürü Duran Güçlü, KOBİ Mİ çalışanları Mustafa Ülger, Umut Yaman, Özge Tuba Avcı’ya teşekkür plaketi verdiler.
 
Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şubesi’nde gerçekleşen plaket töreninde konuşan 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, esnaflara bugüne kadar kullandırılan kredi miktarının toplamda 100 milyon TL’yi bulmasının önemli bir başarı olmasıyla birlikte, bu kredilerin kullandırılması sürecinde yoğun mesai ve çaba harcayan Halk Bankası Müdürü Duran Güçlü ve personelinin büyük emeği ve katkısı olduğunu söyleyerek ayrı ayrı teşekkür etti.
Halk Bankası’nın her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Başkan Şaban Kekeç. “Türkiye ekonomisinin en önemli ekonomik ve finans gücü Halk Bankası’nın her zaman halkının ve esnafınının yanında olması hepimiz için çok önemli. Özellikle sıkıntı dönemlerde esnaflarımızın ayakta durabilmesi için gerekli kredi imkanlarının sunulmasında cömert davranan, uygun faiz oranları ile taksitlerde rahatlık sunan Halk Bankası, Türkiye’nin gururu ve hepimizin ortak değeridir” dedi.
 
Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şube Müdürü Duran Güçlü, Şaban Kekeç ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, esnaflara aktarılan kredilerde her türlü çaba ve emek sarfetmekten mutlu olduklarını söyledi.
Şube Müdürü Duran Güçlü, esnaflara hayırlı bol kazançlar dileyerek, “Kullanılan kredilerin sıkıntıların giderilmesi için değil, yeni yatırımların hayata geçirilmesi için verilmesi bizim için daha büyük anlam ifade eder. Ülkemizin kalkınması için esnaflarımızın, Kobilerimizin yapacakları her türlü yatırım, istihdam ve üretim anlamına geliyor. Halk Bankası olarak her zaman halkımızın, esnafımızın, kobilerimizin, sanayicinin, üretimin yanında olmaya devam edeceğiz “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halkın Bankası’na 100 Milyon Kredi Teşekkürü  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet