Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Genç Harita Mühendisi Mert Gökpınar İddialı Başladı

Harita Mühendisi Mert Gökpınar, imar ve tarım alanlarının korunması konularında adaletli ve uzun vadeli çözümler üretmek istiyor

 Genç Harita Mühendisi Mert Gökpınar İddialı Başladı

Arsuz   A+a-

 Hayalindeki mesleği yapmanın mutluluğunu yaşayan Harita Mühendisi Mert Gökpınar, imar ve tarım alanlarının korunması konularında adaletli ve uzun vadeli çözümler üretmek istiyor
 
Genç Harita Mühendisi Mert Gökpınar İddalı Başladı
 
Arsuz’un saygın ve sevilen ailelerinden Gökpınar’larda yeni bir başarı hikayesi çıktı. Çocukluğundan bu yana ilgi duyduğu Harita Mühendisliği bölümünü kazanıp, bu yıl mezun olan ve mesleğine başlayan Mert Gökpınar “Arsuz’un En Genç Mühendisi” oldu.
Arsuz’un kronik imar problemlerine çare olma, çözüm bulma parolası ile mesleğe adım atan Mert Gökpınar, bölgede imar sorunlarına bilimsel bakış ve yüksek öngörü ile çözüm üretmek için çalışacağını söyledi.
Bölgenin kronikleşen imar sorunlarının, kısa vadeli pansuman çözümlerle değil, 50 yıllık ve hatta 100 yıllık çözümler ortaya koymanın önemine vurgu yapan Harita Mühendisi Mert Gökpınar, imar planlamasının bir kentin anayasası olduğunu belirterek, kişilere özel değil, toplumun genel ihtiyaçlarının gözönünde bulundurulduğu çözümler ortaya koymanın daha adaletli olacağının altını çizdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş