Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisi

İskenderun’un sıcağından, gürültüsünden uzaklaşmak ve huzurla yemek yemeyi mi düşünüyorsun? Öyleyse çam ağaçlarının içerisinde muhteşem doğasıyla

Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisi

Yerel   A+a-

İskenderun’un sıcağından, gürültüsünden uzaklaşmak ve huzurla yemek yemeyi mi düşünüyorsun? Öyleyse çam ağaçlarının içerisinde muhteşem doğasıyla Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisi’ni tercih etmenin tam zamanı.
 
Huzur veren çam ağaçları ve bol oksijeni ile cenneti aratmayacak bir köşe olan bu tesis; doğa içerisinde nezih bir ortamda aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sizi konuk etmeyi bekliyor.
 
Gastronomi mutfağı ile nam salan Hatay mutfağının eşsiz lezzetlerinden olan ızgara ve yemek çeşitleri, serpme kahvaltı, sıcak - soğuk içecekler, künefe, dondurmalı irmik, kabak tatlısının yanı sıra müşterilerine birçok lezzeti sunan Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisi, rahat, huzurlu ve yemyeşil doğa içerisinde vakit geçirme imkânı sunuyor.
 
Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Hatay’ın Belen ilçesinde tarihi yapıları gezmenin ardından doğayla iç içe olan bu mekânda rahat ve huzurlu bir şekilde soluklanacak, kentin sıcağından uzaklaşıp Belen’in serin yayla havasını soluma imkânı da bulacaksınız.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş