Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı'dan Yks'de Başarı Gösteren Öğrencilere Ödül

2021 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında Türkiye sıralamasında ilk 1000’e girerek büyük başarı elde eden 12 Öğrenciye İskenderun Belediye Başkanı

Başkan Tosyalı'dan Yks'de Başarı Gösteren Öğrencilere Ödül

Eğitim   A+a-

2021 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında Türkiye sıralamasında ilk 1000’e girerek büyük başarı elde eden 12 Öğrenciye İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYLAI tarafından para ödülleri teslim edildi.
İskenderun Belediyesinde düzenlenen törene ilgili okul idarecileri, başarı gösteren öğrenciler ve ailelerinin katıldı.
Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KÖSEOĞLU, Pandemi'de zor koşullarda üstün başarı gösteren Öğrencileri, ailelerini ve Öğretmenlerini kutayarak eğitime desteklerini esirgemeyen Mülki idare amirlere, Başkan TOSYALI’ya, Öğrencilerin motivasyonlarının yüksek tutulmasında ve başarılı olmalarında emekleri olan ailelere ve eğitim kadrolarına teşekkür etti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYALI da Öğrencileri tebrik ederek bu başarılarının bir ömür boyu devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Milli Eğitime olan desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.
Başkan TOSYALI, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Öğrencilere ödüllerini takdim ederek, teknoloji marketinden gönüllerince ihtiyaçları olan ürünleri alabileceklerini söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet