Skip Navigation Links

Hataylı Ertuğrul Sevik Küçük Buğlemi Kurtardı ama...

Batı Karadeniz’i vuran sel felaketinde Kastamonu’da hayatını kaybedenlerin sayısı 25’e yükseldi. Kayıpların sayısı ise bilinmiyor.

Hataylı Ertuğrul Sevik Küçük Buğlemi Kurtardı ama...

Gündem   A+a-

 Batı Karadeniz’i vuran sel felaketinde Kastamonu’da hayatını kaybedenlerin sayısı 25’e yükseldi. Kayıpların sayısı ise bilinmiyor. Kayıplardan biri de Ziraat Bankası’nda memur olarak çalışan Hataylı Ertuğrul SevikSele Küre-İnebolu yolunda yakalanan Sevik, Özdemir ailesinin yardımına koştu. Otomobilleri sulara gömülen ailenin 3 yaşındaki kızları Elif Buğlem’i kurtaran Sevik, ailenin diğer fertlerini de kurtarmak isterken sulara kapıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.
 
Sanki ecel çağırmıştı!..
 
Murat Özdemir, İstanbul’da, Esenyurt Belediyesi’nde zabıta memuru olarak çalışıyordu. Eşi ve iki kızıyla birlikte baba ocağına gidiyordu. Özdemir ailesinin içinde bulunduğu araç Küre-İnebolu yolunun İkiçay Köprüsü mevkiinde sel yüzünden yolda kaldı.
 
Özdemir ailesinin imdadına aynı yolda seyreden Ziraat Bankası’nın para aracındaki grup görevlisi Ertuğrul Sevik yetişti. Sevik, 3 yaşındaki Elif Buğlem’i araçtan çıkardı, güvenli bir bölgeye ulaştırdı.
 
ELİF BUĞLEM’İ KURTARDI AMA…
 
Kendisi de evli ve 2 çocuk babası olan Sevik, hemen sulara gömülmekte olan otomobile koştu. Ancak Murat Özdemir, eşi Sermin Özdemir ve büyük kızı Sudenaz sulara kapılıp kaybolmuştu.
Sel suları küçük Buğlem’i kurtaran Ertuğrul Sevik’i de geri vermedi. Aslen Hataylı olan Sevik, Ersizlerdere’de kayıplara karıştı.
 
ELİF BUĞLEM’İ AKRABALARI TESLİM ALDI
 
Küçücük yüreğiyle büyük bir acıya tanıklık eden Elif Buğlem, önce Çocuk Esirgeme’ye teslim edildi.
 
Sosyal medya duyuruları sayesinde akrabalarına da ulaşıldı ve küçük Buğlem şimdi yakınlarının yanında yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor.
 
Anne Sermin Özdemir’in cansız bedeni bulundu. Buğlem’in babası ve ablası ise hala kayıp.
 
Kaynak:Norm Haber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet