Skip Navigation Links

Arsuz’da Cennet’ten Bir Köşe …

Arsuz’un turizm ve kültür atağı devam ederken, yatırımcılar da bu gelişmeye paralel adımlar atmaya devam ediyor.

 Arsuz’da Cennet’ten Bir Köşe …Web
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Kent Meydanı karşısında hizmete giren Cennet Restoran, müşterilerini ağırlamaya başladı.
Bölgenin saygın ve sevilen isimlerinden Hikmet Uz’un işletmeciliğini yaptığı Cennet Restoran, et ve balık çeşitleri ile Hatay mutfağının birbirinden lezzetli meze çeşitleriyle büyük beğeni topladı.
Başarılı İşinsanı Hikmet Uz, yerli ve yabancı turistlerin ağırlanmasında yüzde 100 memnuniyet sloganıyla Cennet Restoran’ı hizmete açtıklarını belirterek, en üst seviyede kaliteyi en uygun fiyata sunarak müşteri memnuniyetini hedeflediklerini söyledi.
Restoran ve kafe olarak hizmet vereceklerini belirten Hikmet Uz, “Bölgemizde sadece 3 ay yazlık dönemde çalışılmasını ve diğer aylarda kapatmayı uygun görmüyorum. Arsuz, 12 ay güzel. Yaz aylarının sıcağında serin ve ferah bir ortamda keyifli yemek ve muhabbet imkanı sunarken, sonbaharın yaprak dökümünde hüznü mutluluğa dönüştüren, kış aylarının soğuğunda sıcacık bir ortam, ilkbaharda doğa canlanırken de isteyene açık alan isteyene kapalı alanda keyifli vakit geçirtmeyi istiyoruz” dedi.
Cennet Restoran, yaz aylarında açık alanda hizmet verecek, kış aylarında da kapalı alanda müşterilerini ağırlayarak 12 ay çalışmayı hedefliyor.
Rezervasyon: 0 535 215 52 22
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arsuz’da Cennet’ten Bir Köşe … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet