Skip Navigation Links

Erzin İssos Termal Otel, Bu Kez Çöp Toplayıcısı Garibanı Mağdur Etti !

Erzin İssos Termal Otel’de Neler Oluyor ?

Erzin İssos Termal Otel, Bu Kez Çöp Toplayıcısı Garibanı Mağdur Etti !Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Küçük Sanayi Sitesi’nde çöp toplayarak ve esnafların desteğiyle geçimini sağlayan Hüseyin Uzun, Hatay’ın Erzin ilçesinde faaliyet gösteren Erzin İssos Termal Otel Devremülk mağduru oldu.
Onlarca mağdur yaratan Erzin İssos Termal Otel Devremülk sistemine bir mağdur daha eklendi.
Bir çok kez telefonla arandığını belirten Hüseyin Uzun, sadece gezi amaçlı ve en iyi şekilde ağırlanacağını belirten Erzin İssos Termal Otel Devremülk pazarlamacısının sözleriyle ikna olarak hafta sonu geziye gitti.
Gezi sırasında kendisine bir çok evrak imzalatıldığını belirten Hüseyin Uzun, devremülk satın aldığından habersiz evine döndü.
15 günlük süre içerisinde cayma hakkından haberi olmayan Hüseyin Uzun, 17’nci günde Erzin Termal Otel Devremülk pazarlamacısı tarafından arandığını ve ödeme istendiğini söyledi.
Geçimini İskenderun Küçük Sanayi Sitesi’nde çöp toplayarak ve esnafların yardımlarıyla sağlayan Hüseyin Uzun, sanayi esnafıyla birlikte Erzin Termal Otel’e giderek bu parayı ödeyemeyeceğini anlattı.
Tamamı genç çalışanlardan oluşan ekibe maddi durumunu anlattığı halde mağduriyetinin çözülmediğini belirten Hüseyin Uzun, hiçbir yetkili isimle de görüştürülmediğini belirterek isyan etti.
Geçimini zorluklar içinde sağlayan Hüseyin Uzun’dan cayması halinde 6 bin TL talep edildi.
Erzin İssos Termal Otel, Bu Kez Çöp Toplayıcısı Garibanı Mağdur Etti ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet