Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Muhtarlar Dernek Başkanı Müftüler Muhtarı Tahsin Saydam oldu.

Belen Muhtarlar Derneği başkanlı divan yönetim kurulu üye seçimlerini gerçekleştirdi.Belen Muhtarlar Derneği başkanlı divan yönetim kurulu üye seçimle

Belen Muhtarlar Dernek Başkanı Müftüler Muhtarı Tahsin Saydam oldu.

Yerel   A+a-

Belen Muhtarlar Derneği başkanlı divan yönetim kurulu üye seçimlerini gerçekleştirdi.
 
Belen Muhtarlar Dernek Başkanı Şekere Mahalle Muhtarı Mehmet Zobu’dan bayrağı devralan Müftüler Mahalle Muhtarı Tahsin Saydam oy birliğiyle başkan seçildi.
 
2004 yılından bu yana Müftüler mahallesinde başarılı çalışmalara imza atan Tahsin Saydam, ülke genelinde yapılan yarışmada “Hatay İlinin En Temiz Köyü” 1.’lik ödülünü de alarak adından söz ettirmişti. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Tahsin Saydam, “Muhtar arkadaşlarımın tamamının oyunu alarak göreve başlamanın mutluluğu içerisindeyim. Yapacağımız çalışmalarda inşallah kimseyi mahcup etmeden güzel hizmetlere imza atarız. Belen Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, Belen Kaymakamlığımız ve devlet kurumlarımızla istişareli bir çalışma içerisinde olarak, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilme amacında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. “Tek Amacımız Güzel Bir Belen” diyerek güzel hizmetleri ilçemize getireceğiz.” İfadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar