Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarı Ailesinin En Mutlu Günü

Sarı Wifi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sarı, Hatay’ın Altınözü ilçesi eşrafından Salih Coşkun’ın kızı Nigar Coşkun’la hayatını birleştirdi.

Sarı Ailesinin En Mutlu Günü Web
TV

Magazin   A+a-

 Geçmiş dönem İskenderun Belediyesi AK Parti’li Meclis Üyesi ve İşadamı bölgenin sevilen isimlerinden Ahmet Sarı’nın oğlu bölgenin en önemli kablosuz internet sağlayıcısı Sarı Wifi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sarı, Hatay’ın Altınözü ilçesi eşrafından Salih Coşkun’ın kızı Nigar Coşkun’la hayatını birleştirdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven’in de katıldıkları düğün merasiminde Ayhan Sarı ile Nigar (Coşkun) Sarı’nın hayatlarını birleştirdikleri törende Mevlid’-i Şerif okutuldu.
Ayrıca düğün merasiminde, Ebrar Tasavvuf ve Semazen ekibi tarafından ilahiler söylendi ve semah gösterisi gerçekleştirildi.
Yoğun katılımın olduğu düğün merasiminde dualar eşliğinde hayatlarını birleştiren Ayhan-Nigar Sarı çifti, en mutlu günlerinde yanlarında olan tüm protokol üyeleri ile sevenlerine teşekkür ettiler.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ailesi olarak Ayhan-Nigar Sarı çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Sarı Ailesinin En Mutlu Günü  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar