Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Elite Müzik’ten Hatay’a Tan Taşçı müjdesi

Hatay’da gerçekleştirdiği organizasyonlarla birçok ilki yaşatan Elite Organizasyon Hataylılara Tan Taşçı konseri müjdesi verdi.

Elite Müzik’ten Hatay’a Tan Taşçı müjdesi Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay ve Diğer İl Günleri ile Hatay Kitap ve İnşaat Fuarını yapan Elite Medya Fuarcılık ve Organizasyon sahibi Kamile Yurtseven’in sahipliğini yaptığı ve ses getiren organizasyonlarıyla bilinen Elite Organizasyon’un gerçekleştireceği “Söz&Müzik: Tan Taşçı” turnesi ile Hatay’da yer yerinden oynayacak. Tan Taşçı, ilk albümünden günümüze bestelediği, kendi yorumladığı ve başka sanatçılara verdiği şarkılarını seslendirecek. Birbirinden güzel şarkılarıyla genç kuşağın sevgilisi haline gelen Tan Taşçı en güzel şarkıları ve sahne performansıyla 9-10 Eylül tarihlerinde Defne Sümerler Amfi Tiyatro’da Hataylı hayranlarının karşısında olacak.
HATAY’DA 2 GÜN BOYUNCA TAN TAŞÇI RÜZGARI ESECEK
2 gün boyunca Hatay’da bulunacak olan Tan Taşçı en güzel repertuarını Hataylılar için seslendirecek. Yoğun talep üzerine 2 gün üst üste gerçekleşecek olan konserlerin biletleri ise tükenmek üzere. Biletler Saray Saatçilik, Gönül Kahvesi, Bellur Saray, Katmerci Hasan Usta, Borsa Bistro, Zeytin Konağı, Berkay Boyacıoğlu Hair Designer(İskenderun) ve Cafe Vera(İskenderun)’dan alınabilecek. Muhteşem konserlerde yerinizi almak için geç kalmayın.
 
 
Elite Müzik’ten Hatay’a Tan Taşçı müjdesi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar