Skip Navigation Links

BST Office Büyülüyor …

BST Office Show Room’ları Hatay’da…

 BST Office Büyülüyor …Web
TV

Ekonomi   A+a-

Türkiye’de çelik sektörünün en önemli isimlerinden Baştuğ ailesi, Payas’ta Baştuğ Çelik ve Osmaniye OSB’de Baştuğ Metalurji’nin ardından yine Osmaniye OSB’de faaliyet gösteren BST Office Büro Mobilyaları sektörüyle istihdama, üretime katkı sundu.
Türkiye’nin kalkınması, ekonomisinin güçlenmesi, ihracatta söz sahibi olması, yerli ve milli üretime yönelmesi için çaba harcayan Baştuğ ailesi, ofislere yeni bir soluk, bol ferahlık ve pratik çözümler ortaya koyan BST Office’le Büro Mobilyaları sektörüne de iddalı giriş yaptı.
Kullanışlı, ferah, sade ve bol seçenekli BST Office Mobilyalarında, sektörel ihtiyaçlara göre de seçenekler sunuluyor.
Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, sadece çeliğe hayat veren, binalara sağlamlık ve dayanıklılık üreten değil, aynı zamanda bu binalarda ahşabı sanatla bütünleştiren bir anlayışla BST Office’i kurduklarını söyledi.
Mustafa Baştuğ, önce Hatay ve ardından da tüm Türkiye’de BST Office’in şubelerini yaygınlaştırmakla birlikte, çeşitli ülkelere de ihracat yaparak yüzde 100 yerli hammadde, yerli tasarım ve yerli üretim modellerimizle Türk Bayrağı’nı çelik sektöründe olduğu gibi ofis mobilyaları sektöründe de dalgalandırmak istiyoruz” dedi.
Adres Payas Özkul Çolak Caddesi Üzeri Halk Bankası Yanı Baştuğ iş Merkezi
 
iletişim 0326 755 0050
Osmaniye Merkez 0328 802 5000 .5035 .5036
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 BST Office Büyülüyor … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet