Skip Navigation Links

Kaymakam Sarı, Ananas Kavunu ve Süs Biberini Toprağında İnceledi

Arsuz’da Çiftçi Munah Gökpınar’dan Ananas Kavunu ve Turşuluk Süs Biberi Atağı

Kaymakam Sarı, Ananas Kavunu ve Süs Biberini Toprağında İncelediWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da Çiftçi Munah Gökpınar’dan Ananas Kavunu ve Turşuluk Süs Biberi Atağı
 
Kaymakam Sarı, Ananas Kavunu ve Süs Biberini Toprağında İnceledi
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, ilçede alternatif tarım uygulamaları, ürün çeşitliliği ve yeni ürünlere yönelim konusunda başarılı çalışmalara imza atan Munah Gökpınar’ı ziyaret ederek bilgi aldılar.
Arsuz’da Ananas Kavunu ve turşuluk süs biberi yetiştiriciliği yaparak tarımda yeniliğe imza atan Munah Gökpınar’ı tebrik eden Kaymakam Musa Sarı, bölge çiftçisinin alışkanlıklarından vazgeçip yeni ürünlere yönelmesinin, katmadeğeri yüksek ürünleri tercih etmesinin önemli olduğunu söyledi.
Kaymakam Musa Sarı, Ananas Kavunu’nu kendisi keserek tadına baktı ve çok beğendi ve turizm, balıkçılık ve her türlü ürün çeşitliliğinde Arsuz’un hızlı bir gelişme içinde olduğuna vurgu yaparak, tüm çiftçilere hayırlı bereketli ürünler diledi.
Günlük 10 ton Ananas Kavunu ile Turşuluk Süs Biberi satışı yaptıklarını belirten bölgenin önemli çiftçilerinden Munah Gökpınar, katmadeğeri yüksek, ihracat ürünlerine yönelerek öncülük ettiklerini söyledi.
Arsuz’un verimli topraklarının her türlü ürün için uygun olduğunu ve iklimin de buna müsait zemin hazırladığını belirten Munah Gökpınar, ileriki yıllarda yeni ürünleri denemek istediğine vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaymakam Sarı, Ananas Kavunu ve Süs Biberini Toprağında İnceledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet