Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Enzin'den Birlik ve Beraberlik Mesajı

Hatay Erzurumlular Derneği ülkemizde son günlerde artan yangın olaylarına değinerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Başkan Enzin'den Birlik ve Beraberlik Mesajı

Gündem   A+a-

Hatay Erzurumlular Derneği ülkemizde son günlerde artan yangın olaylarına değinerek birlik beraberlik mesajı verdi.
Hatay Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Enzin ülke olarak zor günler geçirdiğimizi belirterek bir açıklama yayınladı, Başkan Enzim açıklamasında şunlara yer verdi, " Aziz milletim. kıymetli gönül dostlarım,güzel vatanımızın güzel insanları, son zamanlarda Ülkemiz genelinde vukuu bulan yangın olaylarını vuku bulmakta bizleri derinden üzmekte, kaybettiğimiz kardeşlerimiz, yanan ormanlarımız, yitirdiğimiz masum canlar her birimizin yüreğini dağlıyor, ancak şunu biliyor ve inanıyoruz ki bizi biz yapan değerlerin etrafında kenetlenip kardeşlik şuuru muzu dili tuttukça başaramayacağımız hiç bir imtihan yoktur. Allah'ın yardımı devletimizin kararlılığı ve milletimizin Azmi ile nice Zorlu birlikte göğüs dedik. Gün, ayrışma değil kenetlenme günüdür. Gün birliğimizi beraberliğimizi ve muhabbetimizi camlı tutma günüdür. İbrahim Aleyhisselam'ın atıldığı ateşi söndürmeye koşan karınca misali, Bugün her birimize düşen sorumluluklar herşeyden önce sağa duyumuzu ve sükun etimizi muhafaza edelim. yangın, sel, deprem ve salgın hastalık gibi afetlere karşı bilinçli duyarlı ve tedbirli olmayı milli bir mücadele olarak görelim. gerekli hallerde yetkili mercileri haberdar edelim küçücük bir hata ve ihmalin çok ağır neticeleri olabileceğini unutmayalım.
Bu vesile yangının medeniyetler şehri olan Hatay'ımızın Dörtyol ilcesine sıçraması ile DÖRTYOL ve çevre ilçe belediyeleri dörtyol halkı kadını erkeği genci yaşlısı Askeri Polisi İtfaiyesi Belediyesi çiftçisi esnafı yediden yetmişe tüm benliği ile her türlü farklılıkları bir kenara bırakarak Vatan için,yanan ormanlarımız için cansiperane birlik beraberlik içerisinde mücadele eden bütün gönlü yüreği güzel vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.Tebrik ediyorum.Rabbim ayağınıza diken batırmasın.Birliğimizi daim etsin.Zira bu olay karşısında sergilenen bu duruş birkez daha dosta güven düşmana korku salmıştır.
Elhamdulillah.
Bu vesile ile bu ve buna benzer üzücü olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum. Ayrıca tüm halkımıza sergilemiş oldukları özveriden,fadakarlıktan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.
Şüpheli durumlarda ve yangın gördüklerinde ALO 155 aramalarını istirham ediyorum."
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar