Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

YÜKSELİŞ AKADEMİ İSKENDERUN'DA AÇILDI!

Yükseliş Akedemi Kurs Merkezi Savaş Mahallesi Bankalar Caddesi İskenderun'da hizmete açıldı.

YÜKSELİŞ AKADEMİ İSKENDERUN'DA AÇILDI!

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Akedemi Kurs Merkezi Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Yükseliş Koleji Genel Müdür Aykut Davut Öktem himayesinde Savaş Mahallesi Bankalar Caddesi İskenderun'da hizmete açıldı.
1962'den buyana yüzbinlerce mezun veren ve İskenderun'da 8 yıldır kolej olarak faaliyet gösteren bölgenin en kapsamlı koleji olarak hizmet veren Yükseliş Koleji alanında uzman kadrosuyla Yükseliş Akademi'nin açılışını yapmanın gururunu yaşıyor.
Yükseliş Koleji ve Yükseliş Akademi Kurucusu Nuri Üysen "Yükseliş Kolejinin Kuruluşunun ilk gününden itibaren, her öğrencinin iyi bir eğitimi hak ettiğine inandık. Tarafsızlığı ilke edinen ve bizimle aynı eğitim tutkusunu paylaşan öğretmenlerimizle, hedeflerine ulaşmak isteyen binlerce öğrencinin pusulası olduk. İskenderun'da eğitim faaliyetlerimizi bir adım daha ilerleterek sadece Yükseliş Koleji öğrencileri değil tüm İskenderun'da eğitim gören öğrencilerimize Yükseliş Akademi Kurs merkezinde eğitim şansı verdik" dedi.
Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ise Yeni nesil sorularla sınava hazırlık, sınav kaygılarını giderme, eksik konuları tespit etme, okul başarısını artırmak, sınav başarısını yükseltme, meslek seçiminde rehberlik, zamanı doğru yönetme ve veli bilgilendirmesi yaptıklarını belirtirken Yükseliş Akademi kurs merkezinde Pandemi sürecine küçük gruplarla 9,10,11,12 ve TYT-AYT sınava hazırlık, her öğrenci için rehberlik, eğitim danışmanlığı, öğrenci koçluğu sunduklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş