Skip Navigation Links

ALKIŞLAR PAYAS GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ DERMAN GÖZÜKARA'YA

Göreve geldiği günden bu yana Payas ve yöresindeki genç nesilleri Türk sporuna kazandırmak için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Payas Gençlik ve

ALKIŞLAR PAYAS GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ DERMAN GÖZÜKARA'YA

Spor   A+a-

Göreve geldiği günden bu yana Payas ve yöresindeki genç nesilleri Türk sporuna kazandırmak için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Payas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Derman Gözükara spor kamuoyunu taktirini kazanmaya devam ediyor. Kurslar pandemi kuralları içerisinde gerçekleştiriliyor.
Yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve yüzme kurslarını ilçe protokolü ziyaret etti.
Ziyarette Payas Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Bekir Altan ile diğer davetliler, kursa katılan sporcularla sohbet ettiler.
Payas Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Derman Gözükara, Payas Kaymakamı Polat Kara'ya, Belediye Başkanı Bekir Altan'a, Payas OSB yönetimine, Payas Veteranlar yönetimine, Halk Eğitim Müdürü Sinan Koçulu'ya, Payas Çocuk ve aile Derneği ve Mevlüt Aydın'a, Hamza Salih Ak'a, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet