Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'a Yeni Emniyet Müdürü Atandı

Yeni Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu; “Bataklık Kurutulmadan Sinek Mücadelesi Yapılamaz”

Gündem   A+a-

Yeni Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu;

“Bataklık Kurutulmadan Sinek Mücadelesi Yapılamaz”

Hatay’ın Dörtyol İlçesinde adı Polisleri sıraya dizdirme vakasına karışan ve 17 Temmuz’da terfi alan Mustafa Marangoz’un Hatay Polis Meslek Yüksek Okuluna ataması ile boşalan Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğüne 4. Sınıf Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu atandı.

Vatandaşlarla Aramızda Kapı Ve Duvar Yok

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu makam kapısını herkese açık tutan bir anlayışla hizmet etme amacı taşıdığını ifade ederek, kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğine ise büyük önem verdiğini ifade etmekte. Binada özellikle kapı olmadığına vurgu yaparak vatandaşla emniyet teşkilatı arasında kapıyı kaldırdıklarını, kurumun herkesin huzuru ve güveni için özveriyle 24 saat hizmet verdiğini, vatandaşla aralarına kapı, duvar gibi engel koymadıklarını, herkesle iç içe güven ve huzur dolu bir ortamın yaratılmasında el birliği ile çalışacaklarına vurgu yaptı.

Sorunların el birliği ve iş birliği ile çözüleceğine inandığını belirten Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu Elazığ’da görevli olduğu dönemde yürüttüğü çalışmalardan da bahsederek; “Temel prensibimiz suçluları yakalamaktan ziyade suçu önlemeye yönelik çalışmalar yapmaktır. Bataklık kurutulmadan sinek mücadelesi yapılmaz. Burada hedef suçun oluşmasını önlemektir. Bunun içinde kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliği çok önemlidir. Polisin halka inmesi, halkla birlikte hareket etmesi her zaman başarıyı getirmiştir. Biz bunu başardığımıza inanıyoruz. Bu çizgimizde de devam edeceğiz.” dedi...

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar