Skip Navigation Links

Teymur ve Tabaş Ailelerinin Mutlu Günü!

Kentimizin tanınmış simalarından Can Teymur, geçtiğimiz hafta sonu oğlu İlyas Nadir Teymur’u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Teymur ve Tabaş Ailelerinin Mutlu Günü!

Magazin   A+a-

 Kentimizin tanınmış simalarından Can Teymur, geçtiğimiz hafta sonu oğlu İlyas Nadir Teymur’u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. İlyas Nadir ve Elizabet çifti, dini ve resmi nikâhlarının ardından görkemli bir düğün töreni ile evliler kervanına katıldı.
İskenderun Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur’un oğlu İlyas Nadir Teymur, Nebil Kuyumculuk İşletmecisi Nebil Tabaş’ın güzel kızı Elizabet Tabaş ile hayatını birleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Besime Mare’de gerçekleştirilen düğüne, Teymur ve Tabaş Ailelerinin sevenleri iştirak etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, genç çiftin nikâhlarını kıymasının ardından İlyas ve Elizabet çiftine ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.
Düğün Törenine, Kilis Valisi Recep Soytürk, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra kalabalık bir davetli heyeti katıldı.
Nikâh Töreninin ardından gece boyunca gönüllerince eğlenen davetliler İlyas ve Elizabet’in bu eşsiz mutluluğuna ortak olurken, Can Teymur ile Nebil Tabaş da eşleri ile birlikte gece boyunca misafirleriyle tek-tek ilgilendiler.
Mutlu ve huzurlu birlikteliğe imza atan genç çiftimiz Elizabet ve İlyas’a bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Tabaş ve Teymur Ailelerini de tebrik ediyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet