Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Gözcülerspor Yeşil Sahalara Döndü…

Arsuz Gözcülerspor, Özlem Koçyiğit başkanlığında yeşil sahalara hazırlanıyor. Bölgenin tek kadın Spor Kulübü Başkanı ünvanı olan Özlem Koçyiğit, çeşi

Arsuz Gözcülerspor Yeşil Sahalara Döndü…

Spor   A+a-

 Arsuz Gözcülerspor, Özlem Koçyiğit başkanlığında yeşil sahalara hazırlanıyor.
Bölgenin tek kadın Spor Kulübü Başkanı ünvanı olan Özlem Koçyiğit, çeşitli yaş gruplarında takımların idmanlara başlamasıyla birlikte rakiplerine gözdağı verdi.
 
Arsuz Gözcülerspor’a tam teşekküllü bir spor tesisi için AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’den de söz alan Gözcüler Muhtarı ve Kulüp Eski Başkanı Züher Ekenel, Arsuz Belediyesi ile de proje çalışmalarını yakından takip ediyor.
Muhtar Züher Ekenel, geçmişte büyük emekler verdiği Gözcülerspor için spor tesisi sözünü veren AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e ve projeyi destekleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya, Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven’e teşekkür etti.
 
Atıf Yıldız, Süleyman Özdemir, Emir Horuz, Gazel Tümkaya, Fikret Uruç, Ali Kirmit, Fasih Aydemir, Sinan Kirmit, Selami Ekenel, Ali Kırar, Ali Yıldız ve Tuncay Uzuntel gibi önemli isimlerden oluşan yönetim kuruluyla birlikte semt sahasında futbolcularla biraraya gelen Başkan Özlem Koçyiğit, Bülent kuvvetli, Serdal Zeytun, Mert Ekenel, Bahattin Ayne ve Abdo Bulut hocalarla birlikte durum değerlendirmesi yaptı.
 
Pandemi nedeniyle idmanlara verilen aranın ardından ilk kez futbolcular ve teknik heyetle biraraya gelen Başkan Özlem Koçyiğit ve yönetim kurulu, Gözcüler Muhtarı Züher Ekenel’in ısrarlı girişimleriyle AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in çaba ve destekleriyle tam teşekküllü bir spor tesisi müjdesinin çok önemli olduğunu belirterek, projeyi destekleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile Belediye Başkanı Dr Asaf Güven’e teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş