Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Ülkemiz en çok mülteci barındıran konuma düşürüldü!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, ülkemize yönelik son günlerde artan kitlesel göçlerin toplumda büyük endişe yar

'Ülkemiz en çok mülteci barındıran konuma düşürüldü!'

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, ülkemize yönelik son günlerde artan kitlesel göçlerin toplumda büyük endişe yarattığını belirterek, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarının uyguladığı yanlış dış politikayı eleştirdi.
 
Ekonomik krizin zirve yaptığı, işsizliğin 10 milyonu aştığı, esnafımızın ve çiftçimizin borç batağında olduğu, gençlerimizin hayata umutsuz baktığı böyle bir dönemde yüz binlerce insanın denetimsiz bir şekilde ülkemize alınmasına Recep Tayyip Erdoğan ve Akp hükümetlerinin yanlış dış politika ve kişisel ihtiraslarının sebep olduğunu vurgulayan Parlar, “Uygulanan yanlış dış politikanın; göçmen karşıtlığına ve ırkçılığın artmasına sebep olduğunu, bu ağır faturayı ve bedeli zor durumda olan mülteciler ve günden güne yoksullaşan halkımız ödemektedir” dedi.
 
Parlar açıklamasına şöyle devam etti:
 
“Recep Tayyip Erdoğan ve Akp hükümetlerinin yanlış dış politika ve kişisel ihtirasları, ülkemizi dünyada en çok mülteci barındıran ülke konumuna düşürmüştür. Bu ağır faturayı ve bedeli zor durumda olan mülteciler ve günden güne yoksullaşan halkımız ödemektedir. Yabancı düşmanı değiliz, ırkçı da değiliz ama ülkemiz topraklarının Avrupa ülkelerinden alınan rüşvetle, mülteci deposu olmasına şiddetle karşıyız. İktidar olduğumuzda Genel Başkanımızın “ Yurtta Sulh Cihanda Sulh” politikası bu sorunu kökten çözecektir."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş