Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MİLLETVEKİLİ YAYMANDAN ÇALIŞKAN'A ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ YAYMANDAN ÇALIŞKAN'A ZİYARET

Politika   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti.
 
Beyzade FM ve Beyza TV ortak canlı yayın konuğu olan Milletvekili Yayman, programın ardından Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışkan; “Bu gün ilimizin önemli milletvekili olarak önemli hizmetlere ev sahipliği yapıyorsunuz.” Dedi.
 
“Biz sizleri siyasete atılmadan önceki akademisyen kimliğinizle yayınlarınızı ve televizyon programlarınızı takip ediyoruz. Bu gün de ilimizin önemli milletvekili olarak önemli hizmetlere ev sahipliği yapıyorsunuz. Tabi iktidar partisi milletvekili olmak büyük bir sorumluluk. Özellikle mecliste yayın gruplarını ilgilendiren bir komisyon başkanı olmanız da önemli. Özellikle tüm yayın kuruluşları açısından bundan sonraki süreçte hem ilimizle ilgili bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki yapacaklarınız çalışmalarda hem de basın yayın kuruluşlarına olan desteğinizin artarak devam edeceğini umuyoruz.
 
Necmettin Çalışkan’ın iyi bir hayırsever iş insanı olduğunu vurgulayan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da; Çalışkan’ın Hatay’a önemli yatırımlar yaptığını söyledi.
“Benim için önemli günlerden bir tanesi. Uzun zamandan beri Beyzade Medya platformlarına davet aldım. Bir türlü gelemedim. Kısmet bugüneymiş. Burada Hatay’ımızın çok çok önemli yayın platformları var. Burası aynı zamanda çok önemli bir habercilik merkezi. Necmettin Bey hayırsever bir iş insanı. Kendisinden Allah razı olsun, Hatay’da çok önemli yatırımları var. Biz farklı siyasi partilerde olsak da Türkiye ortak paydasında ve Hatay’ın ortak paydasında bir araya geliyoruz. Her zaman söylüyoruz, söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır diye çalışacağız. Necmettin Bey sadece bir siyasi partinin temsilcisi değil, aynı zamanda benim nezdimde bir akil insan. Beyzade platformlarında yaptığımız yayın çok güzel oldu. İnşallah bundan sonra çok daha beraber olacağız. Bu güzel ev sahipliğiniz için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar