Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen'de Çöken Kanal Hattına Anında Müdahale

HATSU,eski kanalizasyon hatlarının parçalanarak tıkanma ve koku problemlerine yol açması nedeniyle yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Belen'de Çöken Kanal Hattına Anında Müdahale

Belen   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), eskiden döşenen kanalizasyon hatlarının parçalanarak tıkanma ve koku problemlerine yol açması nedeniyle yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.
 
Vatandaşlar tarafından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne yapılan bildirimler sonrasında harekete geçen HATSU, kanalizasyon ve içme suyu adına yaşanan problemlere gece gündüz demeden müdahale edildiğini herhangi bir arıza durumunda çağrı merkezine bildirim yapılması gerektiğini hatırlattı.
 
Belen ilçesine bağlı Muhlisali Mahalle’sinde yıllardır kullanılan kanalizasyon hattının parçalanarak çökmesi sonucu oluşan taşma ve koku problemini gidermek adına çalışma başlatan HATSU ekipleri, yaptıkları keşif sonrasında 35 metre uzunluğunda 150’lik borular ile yeni kanalizasyon hattını döşeyerek bağlantıların yapılmasını sağladı ve bölgede yaşanan sorunu giderdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar