Skip Navigation Links

İGEV'den Şahap Yılmaz'a Anlamlı Ziyaret

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, bölgemizin saygın işadamlarından Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.

Gündem   A+a-

İGEV’den Şahap Yılmaz’a Anlamlı Ziyaret..

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, bölgemizin saygın işadamlarından Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.

Uzun yıllardır eğitime, sosyal ve kültürel yaşama katkılarıyla tanınan Şahap Yılmaz’a katkılarından ötürü bir teşekkür ziyareti gerçekleştiren İGEV Başkanı Şefik Uyar, yönetim kurulu üyeleri; Fevzi Sevinçli, Dergan Çarpar, Azize Alay ve Nurhan Vekiloğlu, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

İnsana ve eğitime verdiği önem ve yatırımlarıyla tanınan Şahap Yılmaz, İGEV yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitimsiz bir toplumun ülkeyi karanlığa sürükleyeceğine dikkat çekerek, “Eğitim, herkesin hakkıdır. İmkanı olmayan gençlere burs imkanı sunarak üniversite öğrenimlerini tamamlamalarına katkı sunan İGEV önemli bir görevi yerine getiriyor. Eğitimsiz bir toplum ülkeyi her zaman karanlığa götürür” dedi.

İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar da, İGEV olarak her dönemde olduğu gibi sorumluluklarını yerine getirmek gayretinde olduklarını söyledi ve Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ın eğitime sunduğu katkıları övdü.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet