Skip Navigation Links

Özcanlı ve Kara Ailelerinin Mutlu Günü

8. Gün Haber Web Tv’de bir süre emek veren İrem Özcanlı,Eczane Teknisyeni Doğuş Kara ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Özcanlı ve Kara Ailelerinin Mutlu Günü

Magazin   A+a-

 İskenderun’un saygın ve sevilen isimlerinden Murat Özcanlı ile Zehra Özcanlı’nın güzel kızı 8. Gün Haber Web Tv’de bir süre emek veren İrem Özcanlı, İsdemir emeklisi Cavit Kara ile Özlem Kara’nın yakışıklı oğlu Eczane Teknisyeni Doğuş Kara ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
Kız evinde gerçekleşen nişan merasiminde her iki aile evlatlarının mutluluğuna şahit olurken, evlilik yolunda atılan ilk adımda yüzükleri Damat Doğuş Kara’nın halası Kibar Gökpınar taktı.
Özcanlı ailesinin büyüğü, gelin İrem Özcanlı’nın babaannesi Fatma Özcanlı da torununun en güzel gününe şahit olmanın mutluluğunu yaşadı.
Murat-Zehra Özcanlı çifti ile Cavit-Özlem Kara çifti ve de aile yakınlarının alkışları, zılğıtları eşliğinde takılan yüzüklerle evlilik yolunda ilk adımı atan İrem Özcanlı-Doğuş Kara, yeni bir hayata ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadılar.
Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından irem Özcanlı ile Doğuş Kara’yı tebrik eden aileleri ve misafirler, sağlık ve mutlulukla düğünlerini görmek temennisiyle gece boyunca keyifli anlar yaşadılar.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak ekibimizin bir parçası ailemizin bir kızı olan İrem Özcanlı ile Doğuş Kara kardeşimizi tebrik ediyor, darısı düğüne diyoruz…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet