Skip Navigation Links

Fuat Kaya’nın Mutlu Günü

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Kurucu Üyesi Fuat Kaya güzel kızı Sinem’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Fuat Kaya’nın Mutlu Günü

Magazin   A+a-

 İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Kurucu Üyesi Fuat Kaya güzel kızı Sinem’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
Ayşe Türkay ile Fuat Kaya’nın güzel kızları Sinem, Saadet ile Musa Sökmen’in yakışıklı oğulları Erkan ile Besime Mare Kır Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğün merasimiyle dünyaevine girdi.
18 yıl İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği başkanlığını yapan Fuat Kaya’yı bu mutlu gününde dernek üyeleri arkadaşları da yalnız bırakmadı. Erkan ve Sinem çifti mutluluğu ve heyecanı bir arada yaşarken, sevenleri de sahneden biran olsun inmeyerek mutluluklarına ortak oldu.
Erkan ve Sinem çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen davetliler, bu güzel ana tanıklık etmenin sevincini hep birlikte yaşadılar.
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Kurucu Üyesi Fuat Kaya, “Hayatımızda ki en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızın yuva kurmaları bizleri de hem hüzünlendiriyor ve hem de mutlu ediyor. Katılan, katılamayan tebrik temennilerini ileten tüm dostlarımıza arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her iki aileye de hayırlı olsun. Evlatlarımızı mutluluklar diliyorum” dedi.
Bizlerde 8.Gün Haber Web TV olarak Erkan Sökmen ile Sinem Kaya çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet